לכתבה ומידע נוסף על בדיקות דם והאבחון והטיפול האירידיולוגי לחץ כאן
תמלול דבריה של יונה ליאור בסרטון
שלום, שמי יונה ליאור, אירידיולוגית ומאבחנת דרך גלגל העין.
הפעם רציתי לדבר איתכם על בדיקות דם.
אני רוצה לספר לכם את מה שאני חווה כמטפלת, ואנשים שבעצם באים אלי ואומרים: "כל בדיקות הדם שאני עושה, עשיתי ימ'תלפים של בדיקות דם. הבדיקות מה-זה מרגישות טוב, מה-זה מרגישות מצוין, רק אני מרגישה שזה לא בסדר. אני מרגישה שאני קורסת. אני מרגישה..." זה הדברים שאני שומעת מפציינטים שמגיעים אלי.
דרך האירידיולוגיה אפשר לראות איך בעצם אני צריכה לקרוא את בדיקות הדם. היום הרפואה משתמשת בלהסתכל על הטווח הזה עם הנקודה שבעצם איפה שהיא עומדת – שם אנחנו מקבלים אינפורמציה אם הבדיקה הזאת היא בסדר או לא בסדר. גם אנחנו למדנו להסתכל על הדבר הזה והרבה פעמים אנחנו שואלים את הרופא כשאנחנו רואים שהבדיקה הזאתי זזה לפה זזה לפה – "ד"ר משהו לא בסדר"? – "כל עוד זה נמצא בטווח זה בסדר גמור".
אני רוצה משהו לחשוף בפניכם, בתהליך מסוים שדרך האירידיולוגיה אפשר לראות אותם וקשה מאוד לאבחן את זה דרך בדיקות הדם.
אתם רואים? יש פה מן רקמה כזאת שהיא מאוד צפופה. אנשים שיש להם רקמות צפופות, לא כאלה פתוחות כמו שפה, אלה הם הכי מתוסכלים. למה? בדיקות הדם שלהם מרגישות בסדר, והם מרגישים לא טוב.
למה? כי הבדיקות האלה שהאנשים האלה עושים, והרקמות שלהם הן מאוד צפופות והן מאוד מתוחות ומאוד חזקות, אלה על פני השטח – הכל בסדר. הכל מצוין. ואם הם יבואו פעם אחת ופעם שניה ופעם שלישית, פעם רביעית הרופא יגיד – "את רואה? שם מעבר לדלת יש פסיכולוג, יש פסיכיאטר, תדפקי על הדלת, תגידי לו שאת חברה שלי, אני שלחתי אותך, יתן לך כדור קטן ותיק תק יפתור לך את הבעיה".
אני אומרת "לא!" אני אומרת שצריך לדעת, כדי לדעת אם יש בעיה מסוימת, ואם באמת הבנאדם זקוק לאיזשהו טיפול פסיכיאטרי או פסיכולוגי, צריך לבדוק מה מצב הרקמות שלנו בגוף.
נכון כשאתם קונים סוודר או כשאתם קונים חולצה בבית או כשאתם קונים מכנס בבית, נכון כתוב לכם איך אתם צריכים לכבס את זה? אם במים רותחים, אם ב-100 מעלות, אם ב-30 מעלות, איך אנחנו יודעים לכבס את הכביסה הזו? אנחנו גם לומדים לאט לאט לחוש את זה, אבל יודעים לפי מה שרשום לנו על הבגדים.
בדיקות הדם זה אותו דבר. כל מטפל שמטפל בנו צריך וחייב לדעת איך אנחנו נראים מבפנים ולא מבחוץ. כשאנחנו רואים את הבנאדם שהוא גבוה, חזק, בריון, זה לא אומר שהרקמות שלו הם בסדר. זה לא אומר שבדיקות הדם שלו ישקפו את המצב שלו האמיתי.
לכן באירידיולוגיה, אני תמיד יודעת לשקלל את התוצאות של בדיקות הדם, לעומת הרקמות של הבנאדם. אני יודעת לעשות את הקשר בין הרקמות לבין בדיקות הדם.
לכן, כשבדיקת הדם אצל מישהו אחר, ניקח דוגמא B-12, אצלו B-12 יהיה 230, 250, הבדיקה תראה שזה בסדר, מבחינת האירידיולוגיה 230 זה כאילו אין לו כלום. וגם התופעות שלו יהיו כאילו כלום.
לכן, כל דבר אני יודעת לקחת את בדיקות הדם, אני גם יודעת להמליץ לאנשים אילו בדיקות דם הם באמת צריכים לעשות ואיך להסתכל על בדיקות הדם כשאני מקבלת אותם, כשאני משווה בין רקמת העין, בין רקמת הדם לבין בדיקות הדם.
ולכן, אני יודעת לדעת אם יש מחסור, אם צריך לתת עודף, אם יש משהו שבעצם לא תקין. לכן, האירידיולוגיה יכולה באמת לתת לכם המחשה מה מצב בדיקות הדם שלכם.
עוד מילה קטנה שאני רוצה להוסיף – יש אנשים שאסור להם להסתמך רק על תוצאה אחת של בדיקה אלא תמיד צריכים לעשות בדיקה צולבת, ואני תמיד אומרת להם כשהם עושים בדיקה מסוימת, הם חייבים לעשות עוד בדיקה נוספת על מנת שזה יראה כמו בתשבץ – קו אורך עם קו רוחב. זאת אומרת עם קו אורך וקו לרוחב.
אני מאחלת לכם בריאות.