לכתבה ומידע נוסף על גזים ובעיות עיכול והאבחון והטיפול האירידיולוגי לחץ כאן
תמלול דבריה של יונה ליאור בסרטון
שלום, נעים מאד שמי יונה ליאור, אירידולוגית ומאבחנת דרך גלגל העין.
הפעם אני רוצה לדבר איתכם על משהו שאתם ודאי יודעים שאתם מרגישים,אבל קצת לא נעים כ"כ לדבר על הנושא הזה: ייצור של גזים, מפעל הגזים שיש לנו בגוף.
קודם כל אני רוצה להסביר לכם איך אני יכולה לראות את זה, אני יכולה גם לראות איך בעצם נוצר הגז,וממה נוצר, אבל מאד מאד חשוב שתדעו שאפשר לראות את הדברים האלו דרך האירידולוגיה.
גזים זה תהליך שאנחנו בעצם לא מפרקים את האוכל שאנחנו אוכלים אותו, שאנחנו אוכלים מאכל שהוא בעצם לא מתאים לנו, שחסר לנו איזשהו אנזים בגוף ואנחנו לא יודעים מהו, ואנחנו בעצם אוהבים מאד מאד את המאכל הזה אבל יכול להיות שאין לנו את האנזים המדויק הזה שיפרק בעצם את הדבר הזה.
לכן, באירידולוגיה אפשר לראות איך הקיבה שלנו מחטא את האוכל, איך היא מפרקת אותו, איזה סוג של אנזים חסר, וכמובן להשלים את האנזים הזה.
כשלא עושים את התהליך הזה, אז זה כמובן גורם ל:עייפות, כבדות, חוסר חמצן בגוף, ואז לאנשים האלו יש נטייה שהם לא יכולים להיות מפוקסים, מרוכזים, ממוקדים, הם פשוט האוכל שוהה אצליהם המון המון זמן.
אפשר לראות כתוצאה מזה גם את הקוטר של המעי הגס שלו, המעי הדק והמעי הגס שלו, כמה זמן לוקח את האוכל הזה לפרק אותו ולכן, אוכל במקום לצאת החוצה כדרך הטבע הוא בעצם שוהה במערכת העיכול, בקיבה, ואז נוצרים גזים.
אני רוצה לספר לכם שרק חלק קטן מהגזים יוצא החוצה, אתם יודעים או דרך גרעפצים או דרך פי הטבעת, אבל מרבית הגזים חודרים למחזור הדם וזוהי בעצם הבעיה.
לא תמיד יש לנו את השליטה שאנחנו יכולים לדעת מה כמות הגז שנשארת בגוף שלנו. לכן אני כאירידולוגית יכולה לראות את הדברים האלו, יכולה לעזור לכם.
זה לקחת איזשהו תוסף, איזשהו משהו שמונע את הגזים-אלא בעצם גם לראות למה זה קורה לנו ולמה לא להיות, מה שנקרא, מכורים כל הזמן לאותו תוסף על מנת שבעצם הגזים האלו, להשתלט עליהם.
אתם יודעים מה הכי חשוב? שהאוכל שאנחנו אוכלים אותו, שיש לו קשר גם לפיזיולוגי וגם לפסיכולוגי, באותו איבר, זה בעצם שאנחנו נהיה ללא גזים,שנהיה בריאים, חזקים, שנהיה רעננים, עם כוח מיקוד וריכוז ושבעצם האנרגיה של הגוף שלנו תהיה טובה, ללא עייפות וכבדות.
מאחלת לכם בריאות ללא גזים.
תודה,יום טוב.